Taban olan hisse haftanın en çok düşeni oldu!

Borsa İstanbul'da bir hafta daha geride kaldı. Geride bıraktığımız haftanın son işlem gününde taban olan hisse, haftanın en çok düşen hissesi oldu.

Taban olan hisse haftanın en çok düşeni oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da dalgalı bir hafta daha geride kaldı. 8-12 Ocak haftasında birçok hisse senedinde yükselişler görülürken düşen hisseler de yatırımcılarını üzdü. Haftanın son işlem gününde taban fiyata oturan Kristal Kola (KRSTL) ise aynı zamanad haftanın en çok düşen hisse senedi oldu.

5 Ocak 2024 Cuma gününü 14,19 TL'den kapatan Kristal Kola hisseleri, 8-12 Ocak haftasında ise en yüksek 15,27 TL'yi gördü. KRSTL hisseleri, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ise düşüş göstererek haftayı 12,02 TL'den kapattı. Hissede 1 haftalık kayıp ise %15,29 oldu.

Taban olan hisse haftanın en çok düşeni oldu!

HAFTANIN EN ÇOK KAYBETTİREN HİSSELERİ

Geçtiğimiz haftanın en çok kaybettiren hissesi, %15,29'luk düşüşle KRSTL oldu. Bu hisseyi ise %15,28 düşüş ile FLAP, %13,17 düşüş ile AVGYO, %13,12 düşüş ile BAGFS ve %11,81 düşüş ile HEKTS takip etti.

Taban olan hisse haftanın en çok düşeni oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.