Tavan serisi devam eden şirketten açıklama geldi!

Borsa İstanbul'da son zamanlarda yükselişi ile dikkat çeken LUKSK, yatırımcıların kârını neredeyse…

Tavan serisi devam eden şirketten açıklama geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da son zamanlarda yükselişi ile dikkat çeken LUKSK, yatırımcıların kârını neredeyse ikiye katladı. Lüks Kadife, konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden bir açıklamada bulundu.

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören tekstil şirketlerinden Lüks Kadife, son zamanlarda yükselişi ile görenleri hayretlere düşürmeye devam ediyor. Şirket hisseleri LUKSK, Haziran ayının başından bu yana, %60’ın üzerinde yükseliş kaydetti!

Yatırımcılarının ceplerini dolduran Lüks Kadife, yükseliş trendinin devam etmesi üzerine KAP üzerinden bir açıklamada bulundu. Olağandışı fiyat hareketleri konusunda duyuru yapan şirket, “Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.” dedi.

Lüks Kadife’den yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“Borsa istanbul Başkanlığı’nın 03.07.2023 tarih ve E-18454353-100.06-18109 sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına ilişkin Tebliği’ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir.

Şirket’imizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği’ne göre, Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.”


Bakmadan Geçme