Tavan serisi devam eden şirketten yeni halka arz!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) bir şirketini daha halka arz etmek…

Tavan serisi devam eden şirketten yeni halka arz!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketi 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) bir şirketini daha halka arz etmek üzere hazırlıklara başladı.

10 Kasım 2023 tarihinde halka arz için SPK‘dan onay alan 1000 Yatırımlar Holding (BINHO), 125 TL fiyattan halka arz edilmişti. Şirketin halka arz edilen payları, BINHO kodu ile 20 Kasım 2023 tarihinde Borsa İstanbul‘da işlem görmeye başladı. Tavan serisine devam eden BINHO payları, yatırımcılarına kısa zamanda %100‘e yakın para kazandırdı.

Şirketin Borsa İstanbul’da tavan serisi devam ederken 1000 Yatırımlar Holding‘den yeni bir şirketin daha halka arzı hakkında açıklama geldi. 1000 Yatırımlar Holding, Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.‘nin halka arz hazırlıklarına başlanıldığını duyurdu.

1000 Yatırımlar Holding’den söz konusu halka arz hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

“Şirketimizin 29.11.2023 tarih ve 2023/14 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında, %89 oranında pay sahibi olduğumuz Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi’nin kayıtlı sermaye sistemine geçiş ve halka arz hazırlıklarının başlatılmasına karar verilmiştir.

Süreç hakkındaki gelişmeler ayrıca KAP’ta duyurulacaktır.

Kamouyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme