Tavan tavan giden hissede, tabanlar peş peşe geldi!

Borsa İstanbul'da tavan tavan giderek adeta yükseliş rekorları kıran hissede işler tersine döndü. Hissede tabanlar peş peşe geldi.

Tavan tavan giden hissede, tabanlar peş peşe geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında son zamanların en çok konuşulan şirketlerinden biri Bayrak EBT Taban Sanayi oldu. Şirketin hisseleri, 14 Aralık 2023'ten itibaren gösterdiği yükseliş ile adından söz ettirmişti. O tarihte 8 TL'nin altında işlem gören hisse, bir anda yükselişe geçmiş ve geçtiğimiz günlerde tavan serisi yakalamıştı.

Borsa İstanbul'un radarına giren BAYRK hisseleri için tedbir kararları gelmişti. BAYRK hisselerinde şu anda ise 4 tedbir birden bulunuyor. Hissede 16 Şubat 2024 tarihi seans sonuna kadar; Emir Paketi Tedbiri, Tek Fiyat, Kredili Alım ve Açığa Satış ile Brüt Takas tedbirleri yer alıyor.

TABAN FİYATLAR PEŞ PEŞE GELDİ    

Bayrak EBT Taban Sanayi hisselerine gelen tedbirler sonrası hissede taban fiyatlar da peş peşe geldi. 19 Ocak 2024 tarihli seansı taban fiyattan kapatan BAYRK, 22 Ocak 2024 tarihinde de taban fiyattan işlem görüyor. Hissenin saat 15.00 itibariyle fiyatı; taban fiyat olan 28,50 TL olarak dikkat çekiyor. BAYRK hissesinde, gün içerisinde fiyat değişebilir.

%368 YÜKSELMİŞTİ

Bayrak Taban Sanayi'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 14 Aralık 2023 tarihinde 7,51 TL'yi görmüştü. Dip fiyattan geri dönen hisse, 18 Ocak 2024 seansında ise tarihi zirve fiyatı olan 35,16 TL'ye yükselmişti. Hisse, bu iki fiyat aralığında %368'in üzerinde primlendi.

Tavan tavan giden hissede, tabanlar peş peşe geldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.