Teknoloji devinden milyon dolarlık ihale açıklaması!

Borsa İstanbul'un dev teknoloji şirketlerinden biri olan Kontrolmatik Teknoloji (KONTR), milyon dolarlık ihale açıklamasında bulundu. KONTR'nin açıklama detayları haberimizde!

Teknoloji devinden milyon dolarlık ihale açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören teknoloji şirketlerinden Kontrolmatik Teknoloji, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklama yaptı. Şirketten yapılan açıklamada, Irak Elektrik Bakanlığı'nın düzenlediği ihalede 41,745,000 dolarla ihalede birinci gelindiği duyuruldu.

Kontrolmatik'in KAP açıklamasında, "Şirketimizin; Irak Elektrik Bakanlığı tarafından davet usulü ihale şeklinde düzenlenmiş olan 33/2024 ihale nolu "132/33 kv AIS (AI-MALWIYA, AI-QALAA ve AI-SAYADA) Trafo Merkezlerinin rehabilitasyonu projesi" işi için vermiş olduğu 41,745,000 USD tutarındaki teklifle, birinci sırada yer aldığımız ve sipariş aşamasına geçildiği tarafımıza bildirilmiş olup süreç ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır." denildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme