Teknoloji şirketi yüzde 126 yükseldi! Şirketten açıklama geldi!

Borsa İstanbul'un teknoloji şirketlerinden Fonet Bilgi Teknolojileri'nin hisseleri kısa zamanda yüzde 126 yükseliş gösterdi. Sert yükselişin ardından şirketten açıklama geldi. İşte FONET hisselerinde yaşanna detaylar!

Teknoloji şirketi yüzde 126 yükseldi! Şirketten açıklama geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET) son zamanlardaki yükselişi ile dikkat çekiyor. Şirket, özellikle bedelsiz sermaye artırımı sonrasında primlenmesi ile adından söz ettirmeye başladı. Sadece 2024 yılında şimdiye dek %126 yükselen FONET payları yatırımcılarına ciddi oranda prim getirmiş oldu.

BEDELSİZ SONRASI SERT YÜKSELDİ!

FONET, 11 Aralık 2023 tarihinde %260 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirmişti. Şirketin hisseleri, o tarihin ardından bir miktar düşüş kaydetse de daha sonraki yükselişi ile yatırımcılarına kazandıran hisselerden biri oldu.

YENİ YILDA %126 ARTIŞ!

Borsa İstanbul'da 2024 yılının yükselen hisselerinden biri olan FONET, 2023 yılını 6,36 TL'den kapatmıştı. Hisse, 13 Şubat 2024 tarihli seansta ise tavan fiyat olan 14,39 TL'ye yükseldi. Şirketin hisseleri, bu süre zarfında %126 yükselmiş oldu.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA GELDİ!

Fonet'in son zamanlardaki sert yükselişinin ardından şirketten açıklama geldi. Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Borsa İstanbul A.Ş.'nin 13.02.2024 tarih ve  E-18454353-100.06-23847 sayılı yazısına istinaden,

Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-15.1) Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri başlıklı 8. maddesine göre Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.  

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Teknoloji şirketi yüzde 126 yükseldi! Şirketten açıklama geldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.