Yabancı topladı, halka arz hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hissesinden Bank of America yüklü alım yaptı. Hisse yine tavan fiyata yükseldi. İşte detaylar!

Yabancı topladı, halka arz hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Kuzey Boru'da yükseliş devam ediyor. Son halka arzların borsada en başarılı şirketlerinden biri olan KBORU, 9 Ocak 2024 tarihli seansta yine tavan fiyata yükseldi. Hissede alıcılar öne geçti, en fazla lot alımı yapan kurum ise Bank of America oldu.

YAKLAŞIK %57 KAZANDIRDI!

Kuzey Boru'nun halka arz edilen payları, 14 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Diğer son halka arzlar gibi KBORU hisselerinde halka arz fiyatının altı hiç görülmedi. Borsaya 36,20 TL'den 'merhaba' diyen KBORU  daha önce en yüksek 58,20 TL'yi görmüştü. Ardından bir miktar düşüş gösteren KBORU, son 4 seansta ise yükseldi. Bugün tavan fiyata yükselen KBORU, 56,80 TL'yi gördü. Hisse bu fiyatı ile halka arz yatırımcılarına yaklaşık %57 getiri sağladı.

Yabancı topladı, halka arz hisse tavan oldu!

BANK OF AMERICA TOPLADI

Kuzey Boru hisselerinde buün en fazla alım yapan kurum, dünyanın önde gelen yatırım kurumlarından Bank of America oldu. KBORU tahtasına giriş yapan BofA, 9 Ocak 2024 saat 15.20 itibariyle ortalama 57,771 TL maliyetle 336.100 lot alımı gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme