Yarın son gün! 3 hissede yasak kalkıyor!

Borsa İstanbul'da tedbir kapsamında olan ve bazı yasaklara tabi tutulan 3 şirketin hisselerinde…

Yarın son gün! 3 hissede yasak kalkıyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da tedbir kapsamında olan ve bazı yasaklara tabi tutulan 3 şirketin hisselerinde yarın son gün!

BIST piyasasında işlem gören 3 şirketin hisse senetleri tedbir kapsamında işlem görüyor. Borsa İstanbul tarafından 18 Eylül tarihinde bazı yasaklara konu edilen hisselerde ceza, 17 Ekim Salı günü sona erecek. Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. (OSTIM), Tümosan Motor ve Traktör Sanayi A.Ş. (TMSN) ile Gür-Sel Turizm Taşımacılık ve Servis Ticaret A.Ş. (GRSEL) hisselerinde uygulanan yasaklar ise şu şekilde:

#OSTIM

OSTIM paylarında 18 Eylül tarihinden bu yana, kredili alım ve açığa satış yasağı uygulanıyor.

#TMSN

TMSN hisseleri de 18 Eylül 2023 tarihinden beri, kredili alım ve açığa satış işlemine konu edilemiyor.

#GRSEL

GRSEL hisselerinde ise 18 Eylül tarihinden bu yana; kredili işlem ve açığa satış ın yanı sıra, brüt takas ve emir paketi tedbiri yer alıyor.

17 EKİM SON GÜN

Yukarıda bahsedilen yasaklara tabi tutulan 3 şirketin hisse senetlerinde, 17 Ekim tarihinde cezalar sona erecek. 3 hisse de 18 Ekim tarihinde yasakları kalkmış bir şekilde işlem görecek.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme