Yataş (YATAS) hisse hedef fiyat 2024!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi hisselerine farklı kurumlardan hedef fiyatlar geldi. YATAS hisse hedef fiyat 2024 ne kadar, kaç TL? İşte detaylar!

Yataş (YATAS) hisse hedef fiyat 2024!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin önde gelen mobilya ve yatak üreticilerinden biri olan Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi, Borsa İstanbul'da da birçok yatırımcının yakından takip ettiği şirketlerden biri. Son yılların dikkat çeken hisselerinden biri olan YATAS, son dönemdeki performansıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yataş (YATAS) hisse hedef fiyat 2024!

YATAS hisselerine yatırım yapmak isteyen ya da halihazırda YATAS yatırımcısı olan birçok kişi, bu hissede 2024 yılı hedef fiyatını merak ederek araştırmaya başladı. Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi (YATAS) 2024 hedef fiyat ne kadar? gibi sorular da internet üzerinde sıkça araştırma konusu oluyor.

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi'nin 2024 yılı geneli için hedef fiyat veremesek de birçok yatırım kuruluşu bu hisseye yönelik tahminlerde bulundu. Halk Yatırım, Yatırım Finansman, Garanti BBVA Yatırım ve Ak Yatırım tarafından belirlenen hedef fiyatlar, YATAS hisselerinin gelecekteki performansına ışık tutuyor.

Halk Yatırım, YATAS hissesi için 50,20 TL hedef fiyat belirlerken, Yatırım Finansman bu hedefi 68 TL olarak açıkladı. Garanti BBVA Yatırım, YATAS için 51,60 TL hedef fiyat verirken, Ak Yatırım'ın hedef fiyatı 54 TL olarak duyuruldu. Hisse son kapanış fiyatı ise 37,26 TL olarak gerçekleşti.

Yatırımcılar, Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi hisselerinde potansiyel getiri ve olası riskleri değerlendirmeye devam ederken, bu hedef fiyatlar yatırım kararlarını şekillendirmede önemli rol oynayacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme