Yatırım yapan şirketten teşvik belgesi açıklaması!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Europen Endüstri, teşvik belgesi hakkında açıklama yaptı…

Yatırım yapan şirketten teşvik belgesi açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerden Europen Endüstri, teşvik belgesi hakkında açıklama yaptı.

Borsa İstanbul pay piyasası şirketlerinden Europen Endüstri (EUREN), güneş enerjisi camları üretmek için yatırım yapmaya karar vermişti. Şirket, daha önce alınan bu karar doğrultusunda, 1.035.000.000 tutarlı teşvik belgesinin ardından bir teşvik daha aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıları bilgilendirdi.

Europen’den yapılan açıklama şu şekilde:

“24.03.2023 tarihinde Güneş Enerjisi Camları yatırımımızla ilgili olarak 1.035.000.000 tutarlı Bölgesel teşvik belgesinin alınmasından sonra % 25 oranında daha fazla teşvik içeren Stratejik Teşvik Belgesi başvurusunda bulunulmuştu. 25.10.2023 tarihi itibarıyla yatırımımızın Stratejik Yatırım kapsamında değerlendirilip uygun görüldüğü tarafımıza bildirilmiştir.

Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme