Mia Teknoloji'de flaş gelişme!

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Mia Teknoloji'de flaş bir gelişme yaşandı. Şirketin kurucu ortaklarından Mehmet Cengiz Bağmancı ortaklıktan ayrıldı. İşte yaşanan son dakika gelişmesi hakkında detaylar!

Mia Teknoloji'de flaş gelişme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların borsada en çok konuşulan şirketlerinden biri olan Mia Teknoloji'de son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketin kurucu ortaklarından biri olan Mehmet Cengiz Bağmancı, hisselerini devrederek ortaklıktan ayrıldı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mia Teknoloji, Kamuyu Adınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan duyuruda, Mehmet Cengiz Bağmancı'nın 'bir kısım kişisel ve sağlık sebepleri nedeniyle' Mehmet Cengiz Bağmancı'nın paylarını devrettiğini belirtti.

KAP'tan yapılan açıklamada, pay devrine ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"MİA Teknoloji kurucu ortaklarımızdan Mehmet Cengiz Bağmancı, bir kısım kişisel ve sağlık sebepleriyle MİA'ya katkı sağlamasının zorlaşması düşüncesi ve sorumluluğu ile sahip olduğu 21.450.000 adet A Grubu Payın; 10.400.000 adedini Ali Gökhan Beltekin'e, 11.050.000 adedini İhsan Ünal 'a, 38.675.000 adet B Grubu payın; 10.596.000 adedini Ali Gökhan Beltekin'e,  13.261.000 adedini İhsan Ünal'a devir edilmesi işlemine ilişkin tarafların mutabık kaldığı Protokol 19.12.2023 tarihinde imzalanmıştır. MİA'nın şimdiye kadar göstermiş olduğu başarılarındaki katkılarından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Kamuoyuna saygıyla sunarız."


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme