Yeni halka arz şirketten dev ihale açıklaması!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketi, rekor bedelli ihale hakkında açıklamada bulundu.

Yeni halka arz şirketten dev ihale açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Girişim Elektrik'in iştirak şirketlerinden biri olan Europower Enerji (EUPWR), TEİAŞ tarafından düzenlenen katıldığı ihale hakkında açıklamada bulundu. Şirket, bu ihalede en avantajlı fiyatı vererek 1. olduklarını belirtti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Europower Enerji'den yapılan KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 20/12/2023 tarihinde gerçekleştirilen, 2023/1288491 ihale kayıt numaralı ‘'İTM-459 REFERANSLI 154KV AKALIN TM (GAP) YAPIMI'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz bedeli 241.622.240, -TL'dir. (İkiyüzkırkbirmilyonaltıyüzyirmiikibinikiyüzkırk, Türk Lirası)"

HALKA ARZ SONRASI KATILDIĞI İHALELERLE DİKKAT ÇEKİYOR!

2023 Nisan'da 40,60 TL fiyattan halka arz olan Europower Enerji, yatırımcılara halka arzın ardından hatrı sayılır kazanç sağlamıştı. Şirket, Borsa İstanbul'da işleme başlamasının ardından da yaptığı iş anlaşmaları ve katıldığı ihalelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.  


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.