Yeni ürün üreten gıda şirketi, ilk ihaleyi kazandı!

Borsa İstanbul'un gıda şirketlerinden Elite Naturel Organik Gıda, yakın zamanda yeni ürün olan bebek maması ürettiğini açıklamıştı. Şirket, bu ürün alımı konusunda katıldığı ilk ihaleyi kazanarak yatırımcılara duyurdu.

Yeni ürün üreten gıda şirketi, ilk ihaleyi kazandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören gıda şirketlerinden Elite Naturel (ELITE), geçtiğimiz günlerde bebek maması üretimine başladığını bildirmişti. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden şimdi de katıldığı ve kazandığı bir ihalenin detaylarını yatırımcılarla paylaştı.

Elite Naturel’in KAP açıklamasında, “Şirketimiz bünyesinde ar-ge faaliyetlerini sürdürdüğümüz bebek maması üretim çalışmalarının sonuçlandığı, hem organik hem de konvansiyonel bebek maması üretimine yönelik hazırlıkların tamamlandığı, 08.02.2024 tarihli özel durum açıklamamız ile kamuya duyurulmuştu. 

Antalya Büyük Şehir Belediyesi'nin açmış olduğu toplam 29.400 adet bebek maması ihalesine katılınmış olup, ihaleyi Şirketimiz kazanmıştır. Yeni geliştirdiğimiz bebek mamalarımızın bu ilk satışı için toplam satış tutarı 429.240,- TL + KDV'dir. 

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.” denildi.

HİSSE GÜNÜ DÜŞÜŞLE KAPATMIŞTI!

Elite Naturel’in Borsa İstanbul’da işlem gören payları günü düşüşle kapattı. 12 Şubat 2024 tarihli seansı 59,70 TL’den kapatan ELITE, 13 Şubat tarihinde ise %3,69 düşerek seansı 57,50 TL’den kapattı.

Yeni ürün üreten gıda şirketi, ilk ihaleyi kazandı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme