Yüzde 468 kazandıran halka arz hisse, bugün taban fiyatta!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hisselerinden BINHO, borsada işleme başlamasının ardından yüzde 468 yükselmişti. Hisse bugün taban fiyata düştü. İşte BINHO hisselerinde yaşanan detaylar!

Yüzde 468 kazandıran halka arz hisse, bugün taban fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2023 yılının son çeyreğinde halka arz onayı alan 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) borsadaki sert yükselişi ile dikkat çekmişti. 20 Kasım 2023 tarihinde işlem görmeye başlayan şirket payları, yatırımcılarına ciddi oranda para kazandıran hisselerden biri olmuştu. Halka arz fiyatı 125 TL olan BINHO, bir müddet 220-330 TL arası gidip gelirken 2024 yılındaki yükselişi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

HİSSE BUGÜN TABAN OLDU!

125 TL'den borsada işleme başlayan BINHO hisseleri, şimdiye dek en yüksek 710 TL'yi gördü. Hisse, geldiği bu fiyat ile halka arz yatırımcılarına %468 oranında kazanç sağlamış oldu. 12 Şubat 2024 tarihli seansı 670 TL'den kapatan BINHO, bugün taban fiyat olan 603 TL'ye geriledi.

Yüzde 468 kazandıran halka arz hisse, bugün taban fiyatta!

SABAH SAATLERİNDE YENİ YATIRIM AÇIKLAMIŞTI!

1000 Yatırımlar Holding, 13 Şubat borsa seansı açılmadan önce Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni yatırım açıklamasında bulunmuştu. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizin gerçekleştirdiği yatırım çerçevesinde, Elektronik Ulaşım Yönetim Lisansı'na sahip olan İstanbul Dijital Taksi Uygulamaları Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin paylarının tamamı 12.02.2024 tarihinde satın ve devir alınmıştır. Holdingimiz bünyesinde bulunan "Taksim" mobil uygulamasının yeni arayüzü ile en kısa süre içinde hizmete sunulması planlanmaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla"


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.