Yüzde 1200 bedelsiz veren hisse bugün tavan!

Sermaye artırımı ile yüzde 1200 bedelsiz veren hisse bugün tavan oldu.

Yüzde 1200 bedelsiz veren hisse bugün tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mia Teknoloji (MIATK)'nin hisseleri, 6 Haziran tarihinde tavan fiyata yükseldi. Şirket, geçtiğimiz aylarda %1200 oranında bedelsiz sermaye artırımı yapmıştı.

Yüzde 1200 bedelsiz veren hisse bugün tavan!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Mia Teknoloji, 20 Kasım 2023 tarihinde dev oranda bir bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirmişti. Halka arz sonrası rekor fiyatlara ulaşan MIATK payları, bedelsiz sonrası bölündü. Son 12 ayda en düşük 8,11 TL'yi gören hisse, en yüksek ise 84,40 TL'ye ulaştı. Son zamanlarda düşüş grafiğinde olan hissede tavan fiyat geldi.

5 Haziran tarihli seansı 52,10 TL'den kapatan Mia Teknoloji'nin hisseleri, bugün günün en yüksek fiyatına yükseldi. Alıcıların yoğunlukta olması sonucunda hisse 57,30 TL'den işlem görüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme