Yüzde 1200 bedelsize hazırlanan Mia Teknoloji'den açıklama!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan %1200 bedelsiz sermaye artırımı için onay alan Mia Teknoloji,…

Yüzde 1200 bedelsize hazırlanan Mia Teknoloji'den açıklama!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan %1200 bedelsiz sermaye artırımı için onay alan Mia Teknoloji, Türkmenistan’da yürütülen projelerle ilgili açıklamada bulundu.

Borsa İstanbul’da işlem gören Mia Teknoloji, Türkmenistan’ın ilk akıllı şehri Arkadağ Akıllı Şehri başta olmak üzere, Türkmenistan genelinde kullanılmak üzere Tripy Mobility Teknoloji A.Ş.‘nin elektromobilite çözümü ile ilgili bir açıklama yaptı. Şirket, yapılan görüşmeler ve saha testlerinin ardından Tripy Mobility Teknoloji A.Ş.‘nin elektromobilite çözümünün kullanılmasını uygun buldu.

Yapılan yerinde saha ve kullanım testlerinin ilk aşaması başarıyla tamamlandı ve bu çerçevede 13.11.2023 tarihinde, ilk etapta 100 adet elektrikli bisikletin satışına yönelik bir niyet mektubu imzalandı.

Niyet mektubunun imzalanmasının ardından, taraflar arasındaki görüşmeler yeni projeler adına devam ediyor. Şirket, konuyla ilgili gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.

%1200 BEDELSİZE HAZIRLANIYOR!

Mia Teknoloji, SPK’dan %1200 oranında bedelsiz sermaye artırımı için onay almıştı. Şirketin, bu hafta içerisinde bedelsiz sermaye artırımını gerçekleştirmesi bekleniyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme