Yüzde 225 sermaye artırımı sonrası milyon dolarlık iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un dev teknoloji şirketi milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı. İşte şirket tarafından açıklanan iş anlaşması ve detaylar!

Yüzde 225 sermaye artırımı sonrası milyon dolarlık iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların dikkat çeken şirketlerinden Kontrolmatik Teknoloji (KONTR), geçtiğimiz günlerde %225 oranında sermaye artırımı kararı açıklamıştı. Şirket bu kez de çokça konuşulacak bir iş anlaşmasına imza attı. Kontrolmatik Teknoloji, söz konusu iş anlaşması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıları bilgilendirdi.

Şirketten yapılan KAP açıklamasında, “Şirketimiz ile Aksa Enerji Üretim A.Ş.'nin %100 bağlı ortaklığı Aksa Enerji Talimarjan FE LLC arasında Özbekistan'da kurulacak olan 430 MW kombine çevrim doğalgaz santrali projesinde 220 kV yüksek gerilim trafo merkezi ve iletim hattı kapsamında vergiler hariç 10.905.825 USD tutarındaki sözleşme bugün itibariyle imzalanmıştır.” denildi.

YÜZDE 255 SERMAYE ARTIRIMI KARARI ALMIŞTI!

Kontrolmatik Teknoloji, 29 Aralık 2023 tarihinde %225 oranında sermaye artırımı kararı açıklamıştı. Şirketin yaptığı açıklamada, %125 bedelsiz ve %100 bedelli sermaye artırımı kararı alındığı belirtilmişti. Şirket, bu bağlamda Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletti ve Kurul’dan onay beklemeye başladı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme