Yüzde 35 düşen halka arz hisse peş peşe tavan oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Artemis Halı (ARTMS) halı, zirve fiyatından yüzde 35 düşmüştü. Hisse, peş peşe iki seansta tavan fiyattan kapanış yaptı.

Yüzde 35 düşen halka arz hisse peş peşe tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni halka arz şirketlerinden biri olan Artemis Halı, borsada işleme başlamasının ardından yatırımcılarına kazandıran bir hisse olmuştu. Zirve fiyatından düşüşe geçen hisse, 8-9 Nisan tarihli seanslarda peş peşe tavan fiyattan kapanış yaptı.

HALKA ARZ SONRASI %164 YÜKSELDİ!

Artemis Halı’nın halka arz edilen payları, 4 Mart 2024 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatı 25,35 TL olan ARTMS, 18 Mart 2024 tarihli seansta 66,95 TL’yi gördü. Hisse bu zirve fiyatına yükseldiğinde halka arzın ardından yaklaşık %164 kazandırmış oldu.

Yüzde 35 düşen halka arz hisse peş peşe tavan oldu!

ZİRVEDEN %35 DÜŞTÜ!

18 Mart tarihinde zirve fiyatını gören ARTMS payları, daha sonra ise kademeli olarak düşüşe geçti. Hisse, 5 Nisan 2024 tarihli seansta ise 43 TL’ye kadar geriledi. ARTMS, kısa zamanda zirve fiyatından yaklaşık %35 değer kaybetti.

Yüzde 35 düşen halka arz hisse peş peşe tavan oldu!

PEŞ PEŞE TAVAN OLDU!

5 Nisan 2024 tarihli seansta düşüş kaydeden ARTMS, 8 ve 9 Nisan tarihlerinde ise sert yükseliş gösterdi. Hisse, son iki seansta tavan fiyattan kapanış gerçekleştirdi. ARTMS’in 9 Nisan tarihli seans kapanış fiyatı ise 55,25 TL oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme