Yüzde 350 bedelsiz pay dağıtan yazılım şirketi peş peşe tavan oldu!

Borsa İstanbul'un önde gelen yazılım şirketlerinden VBT Yazılım (VBTYZ), yüzde 350 oranında bedelsiz pay dağıtımı gerçekleştirmişti. Şirketin hisseleri, 2 günde peş peşe tavan oldu. İşte VBTYZ hisselerinde yaşananlar!

Yüzde 350 bedelsiz pay dağıtan yazılım şirketi peş peşe tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden VBT Yazılım, son aylardaki yükselişi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 2024 yılında şimdiye dek %58,73 yükseliş kaydeden VBTYZ payları, son 2 gündür ise peş peşe tavan oldu. Hisse, yatırımcılarına kazandırmaya devam ederken yakın zamanda bir de %350 oranında bedelsiz pay dağıtımı yaptı.

YATIRIMCILARIN HİSSE SAYISI KATLANDI!

VBT Yazılım hissedarları, 15 Şubat 2024 tarihinde yapılan bedelsiz sermaye artırımından faydalanmıştı. VBTYZ yatırımcılarına %350 oranında bedelsiz pay dağıtımı gerçekleştirildi. Örneğin; 100 VBTYZ hissesi olan yatırımcının lot sayısı 450'ye çıkmıştı.

SON 2 GÜNDÜR TAVAN!

VBT Yazılım'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 22 ve 23 Şubat tarihli seanslarda tavan fiyata yükseldi. Hisse, 21 Şubat tarihinde günü 34,30 TL'den kapatmıştı. 22 Şubat'ı 37,72 TL'den kapatan VBTYZ, 23 Şubat saat 12.25 itibariyle de tavan fiyat olan 41,48 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

Yüzde 350 bedelsiz pay dağıtan yazılım şirketi peş peşe tavan oldu!

Gün içerisinde hisse fiyatı değişebilir. Fiyat, haber yayın saati itibariyle geçerlidir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme