Yüzde 769'luk dev bedelsiz açıklandı, hisse tavana yürüyor!

Borsa İstanbul şirketi, yüzde 769,56521 oranında dev bir bedelsiz sermaye artırımı kararı açıkladı. Şirketin hisseleri tavan fiyata yakın işlem görüyor. İşte detaylar!

Yüzde 769'luk dev bedelsiz açıklandı, hisse tavana yürüyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören finans şirketlerinden QNB Finans Finansal Kiralama (QNBFL), rekor oranda bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Şirket, yönetim kurulu tarafından alınan bu kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılara duyurdu. Gelen bu açıklama ile konu, yatırımcılar arasında da merak uyandırdı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş., 115.000.000 TL olan sermayesini %769,56521 oranında bedelsiz artırarak 1.000.000.000 TL'ye çıkarmak için ilk adımı attı. Şirketin mevcut kayıtlı sermaye tavanı ise 575.000.000 TL şeklinde dikkat çekiyor.

YEDEK AKÇELERDEN KARŞILANACAK

QNB Finans Finansal Kiralama tarafından alınan bedelsiz sermaye artırımı detayları da belli oldu. Şirket, bedelsiz sermaye artırımının tamamını iç kaynaklardan karşılanacak. Sermaye artırımında kullanılacak olan 885.000.000 TL, yedek akçelerden alınacak.

Yüzde 769'luk dev bedelsiz açıklandı, hisse tavana yürüyor!

SPK'YA BAŞVURUSUNU İLETECEK

Şirket, alınan bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurusunu iletecek. QNBFL daha sonras ise Kurul'dan onay bekleyecek. Şirketin bedelsiz sermaye artırımı sürecini mobil uygulamalarımızdan takip edebilirsiniz.

HİSSELER YÜKSELİŞTE

QNB Finans Finansal Kiralama'nın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri, bugün yükselişi ile dikkat çekiyor. 26 Aralık tarihli seansı 695 TL'den kapatan QNBFL hisseleri, saat 11.30 itibariyle tavan fiyata yakın olan 759 TL'den işlem görüyor. Hisseni bugünkü tavan fiyatı ise 764,500 TL şeklinde dikkat çekiyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme