Yüzde 62 düşen hisse, peş peşe tavan oldu!

Borsa İstanbul'un güçlü şirketi, peş peşe 9 taban fiyat görmüştü. Yüzde 62 değer kaybeden hisse bu kez tavan serisi göstererek peş peşe ikinci tavan fiyatı gördü.

Yüzde 62 düşen hisse, peş peşe tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin güçlü şirketlerinden biri olan Gübretaş, Sermaye Piyasası Kurulu'nun bedelsiz sermaye artırımını reddetmesi sonrası sert düşüş göstermişti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

SPK'dan %300 oranındaki bedelsiz sermaye artırımına ret yanıtı geldiğini açıklayan şirketin hisseleri, gelen haber sonrası taban serisine başlamıştı. SPK'dan gelen kararı 18 Aralık 2023 tarihinde yatırımcılara duyuran Gübretaş, o tarihten sonra 9 gün peş peşe taban fiyat görmüştü.

İBRE TERSİNE DÖNDÜ

Gübretaş'ın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri, SPK'dan gelen karar açıklandığında 360 TL'li fiyatlardan işlem görüyordu. Borsada sert para çıkışının görüldüğü hissede, o tarihin ardından 135 TL göründü. 29 Aralık 2023 tarihinde 135 TL'yi gören hisse, 2023'ün son seansını tavan fiyat olan 153,80 TL'den kapatmıştı.

2024 yılına da yükselişle başlayan GUBRF hisseleri, 2 Ocak 2024 saat 15. itibariyle tavan fiyat olan 169,10 TL'den işlem görmeye devam ediyor. GUBRF hisseleri bu performansı ile peş peşe ikinci tavanı yapmış oldu.

Yüzde 62 düşen hisse, peş peşe tavan oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme