Yüzde 62 düşen teknoloji hissesi peş peşe TAVAN oldu!

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji, tarihi zirvesinden yüzde 62 düşmüştü. Son aylar yükseliş grafiği yakalayan MIATK, peş peşe tavan oldu. İşte MIATK hissesinde yaşananlar!

Yüzde 62 düşen teknoloji hissesi peş peşe TAVAN oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında adından söz ettiren teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji (MIATK), son 2 günde tavan fiyata yükseldi. Yakın zamanda %1200 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştiren şirketin hisseleri, o süreçte düşüş yaşamıştı. Yaşanan düşüşün ardından dip fiyatlara gerileyen hisse, yeniden toparlanmasını bildi.

TARİHİ ZİRVEDEN %62 DÜŞÜŞ!

Mia Teknoloji'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 31 Ekim 2023 tarihinde tarihi zirve fiyatını görmüştü. Bedelsiz sermaye artırımı öncesinde bu zirveyi gören hisse, 900 TL'nin (bölünme fiyatı ile 69,95 TL) üzerine çıkmıştı. Daha sonra bölünmeye giden MIATK, hisseleri, bedelsiz sermaye artırımı sonrasında düşüş kaydetti. Hisse, 26 Aralık 2023 tarihli seansta 26,70 TL'ye kadar gerilemişti. O tarihte, MIATK hissesini 26,70 TL'den alan yatırımcılar, hissenin gördüğü son fiyat ile %157 kazanç sağlamış oldu.

SON 2 GÜNDÜR TAVAN FİYATTA!

Mia Teknoloji'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları son 2 gündür tavan fiyata yükseldi. 16 Şubat 2024 tarihli seansı 56,95 TL'den kapatan MIATK, 19-20 Şubat tarihlerinde tavan gördü. Hisse, 20 Şubat 2024 saat 13.00 itibariyle tavan fiyat olan 68,85 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

Yüzde 62 düşen teknoloji hissesi peş peşe TAVAN oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme