Yüzde 75 düşen hisseyi BofA topladı! Hisse TAVAN oldu!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören elektrik şirketlerinden Ulusoy Elektrik (ULUSE), tarihi zirve fiyatından yüzde 75 düşüş göstermişti. Yükseliş grafiğine giren ULUSE, bugün tavan fiyata yükseldi. ULUSE hisselerinde en çok alım yapılan kurum ise Bank of America (BofA) oldu.

Yüzde 75 düşen hisseyi BofA topladı! Hisse TAVAN oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen elektrik şirketlerinden biri olan Ulusoy Elektrik (ULUSE), 2023 yılında tarihi zirve fiyatını görmüştü. Hisse o dönem gösterdiği sert yükselişle birlikte yatırımcılarına yüksek miktarda kazanç sağlamıştı. 1 Mart 2023 tarihinse 394,50 TL’yi gören ULUSE hisseleri, o fiyat ile tarihi zirveye yükselmişti. Daha sonra ise düşüş grafiğine giren Ulusoy Elektrik’in borsada işlem gören payları, 8 Mayıs 2023 tarihinde ise 98,75 TL’ye kadar gerilemişti. Hissedeki bu fiyatlar arasındaki düşüş ise %75 olarak kayıtlara geçti.

Yüzde 75 düşen hisseyi BofA topladı! Hisse TAVAN oldu!

YENİDEN YÜKSELİŞ TRENDİNE GİRDİ!

Ulusoy Elektrik’in Borsa İstanbul’da işlem gören hisseleri, 2023 yılının ikinci yarısından itibaren yeniden yükselişe geçti. Hisse, 22 Şubat 2024 tarihli seansta ise tavan fiyata yükseldi. 21 Şubat seansını 162,10 TL’den kapatan ULUSE, tavan fiyata yükselerek 178,30 TL’yi gördü. Hissede yine adını son zamanlarda sık sık duyduğumuz Bank of America öne çıktı. BofA, ULUSE tahtasında en çok lot alımı gerçekleştiren kurum oldu.

Yüzde 75 düşen hisseyi BofA topladı! Hisse TAVAN oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme