Yüzde 948 kazandıran halka arzdan, milyon dolarlık iş anlaşması! 

Halka arz sonrası tarihi zirvesinde yatırımcılarına yüzde 948 kazandıran şirket, bu kez de milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı. İşte şirketin açıkladığı yeni iş anlaşması ve detaylar! 

Yüzde 948 kazandıran halka arzdan, milyon dolarlık iş anlaşması! 
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Forte Bilgi İletişim, halka arzın gözde şirketlerinden biri olmayı başarmıştı. Şirket, 14 Haziran tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamış ve 12,12 TL’den halka arz edilmişti. Şu sıralar 60 TL’nin üzerinde işlem gören FORTE dikkat çeken bir iş anlaşmasına imza attı. 

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan iş anlaşmasına ilişkin detayları paylaşan şirket, sözleşme bedelinin 1.054.020 dolar olduğunu belirtti. 

FORTE’den yapılan iş anlaşması detaylarında şu ifadelere yer verildi:  

“Şirketimiz ile Havelsan A.Ş. arasında Milli Savunma Bakanlığı Bilgi Sistemi Modernizasyonu Projesi Yazılım Geliştirme ve Danışmanlık Hizmeti Alımı çerçeve sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme; 1.054.020,00 USD (Birmilyonellidörtbinyirmi amerikan doları) bedel ile 1 yıl süreli olup, Havelsan A.Ş.'nin talebi doğrultusunda 2 (iki) defa 1'er yıl uzatma opsiyonludur. İş kapsamı gereği, Havelsan A.Ş.'nin geçeceği sipariş üzerine sözleşme bedeli azalma veya artış gösterebilecektir. Havelsan A.Ş.'nin geçeceği siparişe göre 4 aylık dönemlerde güncelleme yapılarak gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.” 

TARİHİ ZİRVESİNDE %948 KAZANDIRMIŞTI! 

Halka arz fiyatı 12,12 TL olan FORTE, borsada işleme başlamasının ardından en yüksek 127,08 TL’yi görmüştü. Şirketin halka arzına katılan yatırımcılar, kısa bir zamanda tarihi zirve fiyatına göre %948 kazandı. 29 Aralık tarihli seansta 64,50 TL fiyatlardan işlem gören FORTE, bu fiyata göre ise %430’un üzerinde kazandırmış oldu. 

Yüzde 948 kazandıran halka arz, milyon dolarlık iş anlaşması! 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme