Zirveden dibe! Halka arz hisse 10. gün taban fiyata oturdu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Limak Doğu Anadolu Çimento (LMKDC) hisseleri, borsadaki onuncu gününde taban fiyata oturdu. İşte LMKDC hisselerinde yaşananlar!

Zirveden dibe! Halka arz hisse 10. gün taban fiyata oturdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Limak Doğu Anadolu Çimento (LMKDC), borsadaki 10. işlem gününde taban oldu. Şirket, toplam 155.930.000 lotu halka arzda satışa sunmuştu. Halka arz fiyatı 16,20 TL olan LMKDC, 22 Şubat 2024 tarihinde ise borsada işlem görmeye başlamıştı. Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz edilen payları, 6 MArt 2024 tarihinde de tavan fiyatı gördükten sonra sert satış yedi ve hisse günün taban fiyatına kadar gerildi.

HALKA ARZ SONRASI %158 KAZANDIRDI!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına katılan bireysel yatırımcılar, yaklaşık %158 oranında kazanç sağladı. Borsaya 16,20 TL'den başlayan LMKDC payları, 6 Mart tarihinde 41,92 TL'yi gördü. Hissede daha sonra 34,32 TL'ye geriledi.

Zirveden dibe! Halka arz hisse 10. gün taban fiyata oturdu!

Limak Doğu Anadolu Çimento (LMKDC) hisselerinde taban fiyat, haber yayın saati ile geçerlidir. Gün içerisinde değişebilir.

YÜKLÜ SATIŞLAR GELDİ!

Limak Doğu Anadolu Çimento paylarında; 6 Mart tarihinde yüklü satışlar geldi. Hissede satış yapılan aracı kurumlar, en yüksek oranlara göre sırayla Ziraat, Vakıf, Garanti, Ak ve Osmanlı oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme