1.690.697.000 TL'lik rekor iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un dev şirketinden rekor bedelli iş anlaşması açıklandı. Şirketten yapılan açıklamada iş anlaşması bedelinin 1.690.697.000 TL olduğu belirtildi. 

1.690.697.000 TL'lik rekor iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin ve Borsa İstanbul'un dev şirketlerinden ASELSAN, dikkat çeken bir iş anlaşmasına daha imza attı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada TCDD Taşımacılık A.Ş. ile sözleşme imzalandığını ve sözleşme bedelinin ise 1.690.697.000 TL olduğunu duyurdu.

ASELSAN'dan yapılan KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"ASELSAN ile TCDD TAŞIMACILIK A.Ş. arasında Araç Üstü Sinyalizasyon Ekipmanı Temini Projesi ile ilgili olarak, toplam bedeli 1.690.697.000,- TL tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2026-2028 yıllarında gerçekleştirilecektir."

ASELSAN HAKKINDA

Aselsan, Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden biridir. 1975 yılında kurulan Aselsan, elektronik ve haberleşme teknolojileri konusunda uzmanlaşmış, savunma, güvenlik, haberleşme ve bilgi teknolojileri alanlarında çeşitli ürün ve hizmetler sunmaktadır. Aselsan, yüksek teknolojiye dayalı ürünleri ve çözümleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanı sıra uluslararası pazarlarda da kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Şirket, radar sistemleri, elektronik harp sistemleri, haberleşme ekipmanları, güvenlik sistemleri ve savunma sanayi için çeşitli elektronik sistemler geliştirerek Türkiye'nin milli savunma kapasitesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Aselsan, stratejik öneme sahip projelerdeki başarıları ve sürekli yenilikçi yaklaşımıyla Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki öncü kuruluşlarından biridir. 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme