11-15 Aralık haftasında en çok düşen 5 hisse senedi!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden bazıları, 11-15 Aralık haftasında düşüş gösterdi. İşte geçtiğimiz hafta en çok düşen 5 hisse senedi!

11-15 Aralık haftasında en çok düşen 5 hisse senedi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da dalgalı seyir sürerken, bazı hisseler yatırımcılara para kazandırdı. Bazıları ise gösterdiği düşüşle birlikte haftanın en çok düşen hisseleri oldu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Sasa Polyester, 11-15 Aralık haftasında -%14,61 değişimle haftanın en çok düşüş gösteren hissesi oldu. Listenin ikinci sırasında ise -%11,44 düşüş gösteren AKFGY hissesi geldi. Üçünsü sırada en çok düşen hisse senedi -%10,81 ile PSGYO oldu. 

Halka arz sonrasındaki yükselişi ile dikkat çeken Alfa Solar Enerji hisseleri ise 11-15 Aralık haftasında en çok düşen hisselerden biri oldu. ALFAS hisselerinin haftalık değişimi ise -%9,88 oldu.

2023 yılındaki yükselişinin aksine %1200 oranındaki bedelsiz sermaye artırımı sonrasında düşüş gösteren Mia Teknoloji de geçtiğimiz haftanın en çok düşen beşinci hisse senedi oldu. MIATK hisselerinin haftalık değişimi ise -%8,64 oldu.

11-15 ARALIK HAFTASINDA EN ÇOK DÜŞEN HİSSELER

11-15 Aralık haftasında en çok düşen 5 hisse senedi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme