241 milyon TL'lik rekor ihaleyi kazandı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, rekor bedelli ihaleyi kazandı. Şirket, kazandığı ihale hakkında yatırımcıları bilgilendirirken ihale bedelinin ise 241 milyon TL'nin üzerinde olduğu belirtildi.

241 milyon TL'lik rekor ihaleyi kazandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Girişim Elektrik (GESAN) iştiraki Europower Enerji (EUPWR), rekor bedelli ihaleyi kazandığını açıkladı. Yeni halka arz şirketlerden biri olan şirket, halka arz sonrası yükselişi ile de adından söz ettirmişti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Borsada işleme başlamasının ardından bu kez katıldığı ve kazandığı ihalelerle dikkat çeken şirket, rekor bedelli bir ihaleyi daha kazandığını duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıları bilgilendiren şirket, "20/12/2023 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde şirketimizin, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 20/12/2023 tarihinde gerçekleştirilen, 2023/1288491 ihale kayıt numaralı ‘'İTM-459 REFERANSLI 154KV AKALIN TM (GAP) YAPIMI'' konulu ihaleye katıldığı ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti. Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. İhale Komisyonu, şirketimize işin uhdemizde kaldığına dair kesinleşme kararını iletmiştir. İşin baz bedeli 241.622.240, -TL'dir. (İkiyüzkırkbirmilyonaltıyüzyirmiikibinikiyüzkırk, Türk Lirası). Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız." ifadelerine yer verdi.

HİSSELER YÜKSELİŞE GEÇTİ

Europower Enerji'nin hisseleri, 27 Aralık tarihli seansı 148,40 TL'den kapanmıştı. Şirketin KAP üzerinden açıkladığı ihale duyurusunun ardından hisseler yükselişe geçti. 28 Aralık saat 15.00 itibariyle EUPWR hisseleri 155 TL'nin üzerinde işlem görüyor.

241 milyon TL'lik rekor ihaleyi kazandı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme