Bank of America yüklü alım yaptı! Hisse tavanda!

Borsa İstanbul'un teknoloji şirketi, bugün tavan fiyata yükseldi. Bank of America'dan hissede yüklü alım yapıldı. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde!

Bank of America yüklü alım yaptı! Hisse tavanda!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji'de tavan fiyat görüldü. Bedelsiz sermaye artırımı sonrası yatırımcılarını üzen MIATK hisseleri son günlerdeki primlenmesi ile adından söz ettiriyor. 27 Aralık tarihli seansı 31,68 TL'den kapatan MIATK hissesi, 28 Aralık'ta da tavan fiyata yükseldi. Tahtada en çok alım yapan kuruım ise Bank of America oldu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

BOFA'DAN YÜKLÜ ALIM!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşu Bank of America, bugün MIATK hissesinde yüklü alım yaptı. Kurum, saat 12.50 itibariyle ortalama 35,57 TL'den 966.826 lot alım gerçekleştirdi. En fazla alım yapan diğer kurumlar ise 180.245 lot ile Deniz ve 142.004 lot ile İş oldu.

Bank of America yüklü alım yaptı! Hisse tavanda!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme