Yüzde 55 düşen hisse, bugün tavan!

Borsa İstanbul'un güçlü şirketinin hisseleri, tarihi zivesinden yüzde 55 düşmüştü. Sert düşen hisse bugün tavan fiyatta!

Yüzde 55 düşen hisse, bugün tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son 1 yılın en çok yükselen hisselerinden biri olan Borusan (BRSAN), yatırımcıların adeta ceplerini doldurmuştu. Bundan 1 yıl önce 80 TL'li fiyatlarda işlem gören BRSAN hisseleri, 2023 yılındaki borsa rallisindeki yükselişi ile popülaritisini de yükselttti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Fiyatını 1 yıl gibi kısa sürede ciddi oranda yükselten BRSAN, 1.044,70 TL'yi görmüştü. Daha sonra tarihi zirvesinden düşüşe başlayan BRSAN hisseleri, zirve fiyatından %55 geriye düşmüştü.

YÜKSELİŞE GEÇTİ

Tarihi zirvesinden %55 düşen BRSAN hisseleri yükselişe geçti. 27 Aralık tarihli borsa seansını 528 TL'den kapatan BRSAN, bugün ise 580,50 TL olan tavan fiyattan işlem görüyor. Tahtada en çok alım yapan kurum ise saat 13.30 itibariyle Bank of America oldu. Kurum, ortalama 564,974 TL maliyet ile 94.499 lot alım gerçekleştirdi.

Yüzde 55 düşen hisse, bugün tavan!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme