8-12 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan şirketler, yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bayramın da denk geldiği 8-12 Nisan haftasında halka arz olup olmadığı araştırılıyor. 8-12 Nisan halka arz takvimi, bu hafta halka arz var mı? İşte detaylar!

8-12 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 2024 yılında şimdiye kadar toplam 10 şirketin halka arzına onay verdi. Yatırımcılar, bu şirketlerin birçoğunun halka arzına katılarak kazanç sağladı. Halka arz onayı alan şirketlerden 9’u borsada işlem görürken 1 şirket ise henüz talep toplama işlemlerini gerçekleştirmedi. Biz de sizler için önümüzdeki hafta halka arz takvimi detaylarını paylaşacağız.

8-12 NİSAN HALKA ARZ TAKVİMİ

8-12 Nisan haftasında Ramazan Bayramı olduğundan, 9 Nisan öğleden sonra olmak üzere 10-11 ve 12 Nisan tarihleri de bayram olacak. Dolayısı ile 8-12 Nisan haftasında yeni halka arz olmayacak.

1 ŞİRKET HALKA ARZ ONAYI ALDI!

Sermaye Piyasası Kurulu 4 Nisan tarihli bültende 1 şirkete halka arz onayı verdi. Halka arz onayı alan şirket, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. RGYAS halka arzında talep toplama işlemleri ise Ramazan Bayramı’ndan sonraki hafta, 17-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Halka arzlara dair tüm süreçleri mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme