Arçelik (ARCLK) hisse hedef fiyat 2024! 5 kurumdan rapor!

Arçelik'in son zamanlardaki performansı, yatırımcıların hedef fiyat araştırmasına sebep oldu. ARCLK hisse hedef fiyatı hakkında 2024 yılında 5 kurumdan gelen rakamları derledik. ARCLK hisse hedef fiyat 2024 ne kadar? İşte cevabı!

Arçelik (ARCLK) hisse hedef fiyat 2024! 5 kurumdan rapor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Arçelik, son zamanlardaki performansı ile yatırım kuruluşlarının da dikkatini çekti. Arçelik hisselerinin 2024 yılı hedef fiyatı hakkında 5 kurumdan rakam geldi. ARCLK hisselerine yatırım yapmayı düşünen ya da halihazırda bu hisselere sahip olan birçok kişi de 2024 yılı hedef fiyatlarını merak ediyor. "Arçelik (ARCLK) 2024 hedef fiyat ne kadar?" sorusu, yatırımcıların sıkça araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Arçelik (ARCLK) hisse hedef fiyat 2024! 5 kurumdan rapor!

Arçelik'in 2024 yılı genelindeki hedef fiyatlarına dair çeşitli yatırım kuruluşları tahminlerde bulundu. QNB Finans Yatırım, İnvest AZ, İntegral Yatırım, Ak Yatırım ve Alnus Yatırım gibi önde gelen yatırım şirketleri, ARCLK hisseleri için belirledikleri hedef fiyatlarla yatırımcıların beklentilerini şekillendiriyor.

QNB Finans Yatırım, ARCLK hissesi için 226,44 TL hedef fiyat belirlerken, İnvest AZ bu hedefi 233,70 TL olarak açıkladı. İntegral Yatırım, ARCLK için 210 TL hedef fiyat verirken, Ak Yatırım'ın hedef fiyatı 231 TL olarak duyuruldu. Alnus Yatırım ise ARCLK hissesi için 237,50 TL hedef fiyat belirledi. Hisse son kapanış fiyatı ise 17 Mayıs 2024 tarihinde 188,40 TL olarak gerçekleşti.

Yatırımcılar, Arçelik hisselerinde potansiyel getiri ve olası riskleri değerlendirmeye devam ederken, bu hedef fiyatlar yatırım kararlarını şekillendirmede önemli rol oynayacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme