Aselsan'dan SSB ile rekor sözleşme!

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketi ASELSAN, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile rekor sözleşmeye imza attı.

Aselsan'dan SSB ile rekor sözleşme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

ASELSAN, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile Hava Savunma Sistemleri alanında önemli bir sözleşmeye imza attı. Yapılan resmi açıklamaya göre, ASELSAN'ın bu sözleşme kapsamındaki payı 428.538.878,16 Avro ve 4.884.244.675,07 TL olarak belirlendi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Söz konusu sözleşme, Hava Savunma Sistemleri alanındaki faaliyetleri içermekte olup, ASELSAN'ın bu alandaki güçlü teknolojik kapasitesine olan güveni ve katkılarına vurgu yapıyor. Sözleşme, ASELSAN'ın savunma sanayindeki lider konumunu pekiştirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile gerçekleştirilen sözleşme ve sözleşme değişikliği imza töreninde, taraflar arasında yapılan anlaşmanın detayları da ele alındı.

ASELSAN'ın yüksek teknolojiye dayalı çözümleri ile ülkemizin savunma kabiliyetini güçlendirmeye yönelik bu önemli adım, savunma sanayii alanındaki iş birliklerini ve yerli üretimi desteklemeye devam etme kararlılığını gösteriyor.

Bakmadan Geçme