Sert düşen halka arz bugün yükselişte!

Halka arz onayı alan son şirket Avrupakent GYO (AVPGY) borsada işleme başlamasının ardından sert düşmüştü. AVPGY hisseleri bugün yükselişte.

Sert düşen halka arz bugün yükselişte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Avrupakent GYO'nun halka arzına onay vermişti. Halka arzın hüsrana uğrayan hisselerinden biri olan AVPGY, 21 Aralık tarihinde işleme başlamasının ardından sert düşmüştü. Halka arz fiyatı 55,08 TL olan şirket, toplam 100.000.000 lotu satışa sunmuştu. Lotların büyük çoğunluğu ise bu halka arzda, bireysel yatırımcılara dağıtılmıştı.

İLK GÜN TABAN KAPATTI!

AVPGY hisseleri, borsadaki ilk gününü taban fiyattan kapatmıştı. Daha sonra da düşüş gösteren hisse, borsada işleme başlamasının ardından en düşük fiyat olan 38,62 TL'yi de bugün gördü. Halka arz sonrası halka arz fiyatını bir türlü göremeyen aVPGY hisseleri, en yüksek ise 55,05 TL'yi görmüştü.

BUGÜN YÜKSELİŞE GEÇTİ

Avrupakent GYO hisseleri, 28 Aralık tarihli seansta, borsadaki en düşük fiyatını gördükten sonra yükselişe geçti. 27 Aralık seansını 38,74 TL'den kapatan AVPGY hisseleri, saat 12.25 itibariyle 40,60 TL'li fiyatlara kadar yükseldi.

Sert düşen halka arz bugün yükselişte!

Bakmadan Geçme