SPK reddetti, olanlar oldu! Hisse, 9 gündür taban!

Borsanın güçlü şirketinde kayıp büyüyor. 18 Aralık tarihinden bu yana her gün taban fiyata oturan hissede 9 günde zarar yüzde 60,92!

SPK reddetti, olanlar oldu! Hisse, 9 gündür taban!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin sektöründe en güçlü şirketlerinden biri olan Gübre Fabrikaları T.A.Ş., borsada taban serisine devam ediyor. Son zamanların en çok düşen hissesi konumunda olan GUBRF hisseleri, 9 gündür her gün taban fiyattan işlem görüyor.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Hissede kayıplar büyürken yatırımcı ise oldukça endişeli. Gübre Fabrikaları'ndan her ne kadar basın açıklamaları gelse de hissede taban fiyattan yükseliş bir türlü gerçekleşmedi.

SPK REDDEDİNCE OLANLAR OLDU!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gübretaş'ın %300 oranındaki bedelsiz sermaye artırımını reddetmişti. Şirket, SPK'nın taraflarına ilettiği bu kararı 18 Aralık 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yatırımcılara duyurdu. Gelen bu haberin ardından günü taban fiyatta kapatan GUBRF hisseleri, 18 Aralık'ı takip eden 8 işlem günü daha taban fiyattan işleme başladı.

ZARAR BÜYÜYOR!

Şirketin SPK tarafından alınan ret kararını açıkladığında GUBRF hisseleri, borsada 360 TL'lerden işlem görüyordu. Gelen haber sonrasında başlayan taban serisinde bugün 9. güne gelindi. Hissedeki zarar %60'ı geçti. GUBRF hisseleri, 28 Aralık tarihli seansa da taban fiyattan başladı ve 139,90 TL'yi gördü.

SPK reddetti, olanlar oldu! Hisse, 9 gündür taban!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme