BIST şirketinden milyonluk iş anlaşması!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketten milyonluk iş anlaşması geldi. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde!

BIST şirketinden milyonluk iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen taşımacılık şirketlerinden Platform Turizm (PLTUR), yine dikkat çeken bir iş anlaşmasına imza attı. Şirket, söz konusu iş anlaşması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulundu. KAP açıklamasında yatırımcıları bilgilendiren Platform Turizm, sözleşme bedelinin 16.000.000 TL olduğunu belirtti.

Şirketin KAP açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

“Çorlu bölgesinde daha önce hizmet verdiğimiz;

Bahariye Halı: 4.000.000 TL + KDV

Yunus Tekstil: 12.000.000 TL + KDV

olmak üzere 2024 yılı personel taşıma işi kapsamında toplam 16.000.000 TL + KDV (On altı milyon Türk Lirası)  şirketimiz satışlarına katkı sağlayacağı öngörülen sözleşmeler imzalanmıştır.

Kamuoyuna ve değerli yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”

SON 3 AYDA 15 İŞ ANLAŞMASI

Yaptığı iş anlaşmaları ile dikkat çeken Platform Turizm, son 3 ay içerisinde adından söz ettirecek sözleşmelere imza attı. Bugünkü iş anlaşmasına kadar son 3 ayda 14 iş anlaşması açıklayan şirket, bu açıklama ile birlikte 15. iş sözleşmesini duyurmuş oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme