BofA topladı, halka arz hisse tavana yükseldi!

Yeni halka arz şirketin hisselerinde Bank of America (BofA) yüklü alış yaptı. Hisse tavan fiyata yükseldi.

BofA topladı, halka arz hisse tavana yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) bugün tavan fiyata yükseldi. Halka arzının ardından yükselişini devam ettiren hissede, alıcılar öne geçti. Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America, BINHO tahtasında alıcı lideri oldu. Yüklü miktarda pay alımı gerçekleştiren BofA, BINHO paylarının tavan fiyata gitmesinde etkin rol oynadı.

138 BİNİN ÜZERİNE LOT ALINDI

22 Ocak 2024 tarihli seansta saat 16.45 itibariyle BofA tarafından BINHO paylarında 138.862 lot alımı gerçekleştirdi. Bugün alınan lotların neredeyse yarısı BofA tarafından yapıldı. BINHO paylarında diğer alıcılar ise 72.096 lot ile Şeker, 61.948 lot ile Deniz, 24.038 lot ile Bulls ve 6.191 lot ile de Meksa oldu.

%216 YÜKSELDİ

1000 Yatırımlar Holding'in halka arz edilen payları, halka arz fiyatının üzerine %216'dan fazla yükseldi. Hisse, 125 TL'den halka arz edilmiş ve 20 Kasım 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. BINHO daha önce ise en yüksek 381,75 TL'yi görmüştü. Hisse,  bugün gördüğü tavan fiyatla, tarihi zirvesini yenilemiş oldu.

BofA topladı, halka arz hisse tavana yükseldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.