BofA yüklü lot aldı, hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören bilgisayar şirketlerinden Despec Bilgisayar (DESPC), tavan fiyata yükseldi. Hisse kısa zamanda fiyatını ikiye katladı. Bank of America (BofA) aracılığı ile yüklü miktarda lot alındı.

BofA yüklü lot aldı, hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının önde gelen bilgisayar şirketlerinden Despec Bilgisayar, 2023 aralık ayından bu yana yükselişe devam ediyor. Son zamanların sert yükseliş gösteren hisselerinden biri olan DESPC, 20 Şubat 2024 tarihli seansta da tavan fiyata çıktı. 

Şirketin hisselerinde, en fazla alım yapılan aracı kurum, dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America oldu. BofA üzerinden 20 Şubat tarihi saat 14.25 itibariyle ortalama 50,759 TL maliyetle 119.881 lot DESPC hissesi alındı. Alıcılar tarafında diğer kurumlar ise 37 binin üzerinde lot ile Tera Yatırım, 25 bine yakın lot ile A1 Capital, 20 bine yakın lot ile Yatırım Finansman, 12 binin üzerinde lot ile Trive ve 18 binin üzerinde lot ile diğer kurumların toplamı oldu.

HİSSE FİYATINI KISA ZAMANDA İKİYE KATLADI!

27 Aralık 2023 tarihinde 24,78 TL'ye kadar gerileyen Despec Bilgisayar'ın hisseleri, 20 Şubat 2024 tarihli seansta tavan fiyat olan 51,25 TL'ye yükseldi. Kısa zamanda fiyatını 2'ye katlamayı başaran DESPC, dip fiyattan alan yatırımcılarına %106'nın üzerinde getiri sağladı.

BofA yüklü lot aldı, hisse tavan oldu!

Gün içerisinde fiyatlar değişebilir. Verileri, haber yayın saati ile geçerlidir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme