Borsa İstanbul'dan Altınay Savunma (ALTNY) açıklaması!

Borsa İstanbul, Altınay Savunma Teknolojileri (ALTNY) hakkında açıklamada bulundu. İşte Borsa İstanbul'un yaptığı açıklamanın detayları!

Borsa İstanbul'dan Altınay Savunma (ALTNY) açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan Altınay Savunma Teknolojileri, talep toplama işlemlerinin ardından halka arz sonuçlarını da açıklamıştı. Şirketin halka arz edilen payları ise 16 Mayıs Perşembe günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak. Borsa İstanbul, Altınay Savunma Teknolojileri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığı ile bir açıklamada bulundu.

BIST'ten yapılan açıklamada, ALTNY paylarının yer alacağı endeksler belirtildi. KAP açıklamasının tamamında ise, "ALTINAY SAVUNMA payları, 16/05/2024 tarihinden itibaren Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacağından, söz konusu tarihten itibaren BIST Tüm, BIST Tüm-100, BIST Yıldız, BIST Halka Arz, BIST Katılım Tüm, BIST Teknoloji, BIST Teknoloji Ağırlık Sınırlamalı ve BIST İstanbul endeksleri kapsamına dahil edilecek olup, endekslerin hesaplanmasında şirketin paylarının sayısı 235.294.118, fiili dolaşımdaki pay oranı ise %25 olarak dikkate alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

İŞTE ALTNY PAYLARININ YER ALACAĞI ENDEKSLER!

Borsa İstanbul'dan Altınay Savunma (ALTNY) açıklaması!

Kaynak: KAP


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme