Borsa İstanbul'dan ONRYT açıklaması!

Borsa İstanbul'dan Onur Yüksek Teknoloji (ONRYT) hisseleri hakkında açıklama geldi. İşte BIST'ten yapılan açıklamanın detayları!

Borsa İstanbul'dan ONRYT açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Onur Yüksek Teknoloji, 16 Mayıs 2024 tarihinde halka arz için onay almıştı. Şirketin halka arzında talep toplama işlemleri tamamlanarak açıklamalar da peş peşe geldi.

Borsa İstanbul'dan ONRYT açıklaması!

Geçtiğimiz hafta halka arz sonuçlarını açıklayan Onur Yüksek Teknoloji, daha sonra da halka arz edilen şirket paylarının 28 Mayıs 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlayacağını duyurmuştu. Onur Yüksek Teknoloji'nin halka arz edilen paylarına ilişkin bir açıklama da Borsa İstanbul'dan geldi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığı ile duyuruda bulunan Borsa İstanbul, şirketin yer alacağı endeksleri kamuoyu ile paylaştı. Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, "ONUR TEKNOLOJI payları, 28/05/2024 tarihinden itibaren Borsa İstanbul Ana Pazar'da işlem görmeye başlayacağından, söz konusu tarihten itibaren BIST Tüm, BIST Tüm-100, BIST Ana, BIST Halka Arz, BIST Teknoloji, BIST Teknoloji Ağırlık Sınırlamalı, BIST Katılım Tüm ve BIST Ankara endeksleri kapsamına dahil edilecek olup, endekslerin hesaplanmasında şirketin paylarının sayısı 62.830.000 ve fiili dolaşımdaki pay oranı ise %31 olarak dikkate alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

İŞTE ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ'NİN YER ALACAĞI ENDEKSLER!

Borsa İstanbul'dan ONRYT açıklaması!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme