Borsanın enerji şirketinden yüzde 72,41 sermaye artırımı!

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji şirketi yüzde 72,41 oranında sermaye artırımı kararı aldı. İşte şirketin aldığı sermaye artırımı kararı hakkında detaylar!

Borsanın enerji şirketinden yüzde 72,41 sermaye artırımı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un enerji şirketlerinden biri olan Hun Yenilenebilir Enerji (HUNER), 27 Aralık 2023 tarihli yönetim kurulu toplantısında bedelli sermaye artırımı kararı aldı. Şirket, söz konusu kararın detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılarla paylaştı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Hun Yenilenebilir Enerji, bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletecek.

HUNER BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI DETAYLARI

Hun Yenilenebilir Enerji, 2.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 580.000.000 TL olan mevcut sermayesini 1.000.000.000 TL’ye çıkarma kararı aldı. Şirketin bedelli sermaye artırımı oranı ise %72,41 şeklinde açıklandı. HUNER’in rüçhan hakkı kullandırma fiyatı ise 1 TL şeklinde duyuruldu.

Borsanın enerji şirketinden yüzde 72,41 sermaye artırımı!

SPK’DAN ONAY BEKLEYECEK

Hun Yenilenebilir Enerji (HUNER), bedelli sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletecek. Şirket daha sonra ise Kurul’dan onay bekleyecek. HUNER’in bedelli sermaye artırımı gelişmelerini mobil uygulamalarımızdan takip edebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme