Borsanın otomotiv devi, Japonya'da dev adım attı!

Borsa İstanbul'un otomotiv şirketlerinden Karsan Otomotiv, Japonya'da dev  bir adım attı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan açıklamada bulunan şirket, tarihindeki ilk sağdan direksiyonlu aracı olan Karsan E-JEST RHD'ı tanıtmak üzere Japonya'da Türk Büyükelçiliği'nde düzenlenen bir törenle faaliyetlerine başladığını duyurdu.

Borsanın otomotiv devi, Japonya'da dev adım attı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karsan Otomotiv, 14 Nisan 2023 tarihli Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) duyurusunda, Japonya merkezli çok uluslu bir şirket olan ALTECH CO. LTD ile Karsan E-JEST RHD araçlarının satışını içeren yaklaşık 25 milyon Euro'luk satış hedefiyle 3 yıllık bir distribütörlük ve servis sözleşmesi imzalandığını açıklamıştı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Bugün şirket, tarihindeki ilk sağdan direksiyonlu aracı olan Karsan E-JEST RHD'ı tanıtmak üzere Japonya'da Türk Büyükelçiliği'nde düzenlenen bir törenle faaliyetlerine başladığını duyurdu.

Karsan, "Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde" vizyonu doğrultusunda, elektrikli mobiliteyi yeni bir boyuta taşıma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. ALTECH CO. LTD ile yapılan distribütörlük ve servis sözleşmesi, Karsan'ın uluslararası pazarda elektrikli araçlarının yaygınlaştırılması ve global çapta rekabet gücünün artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme