Halka arzın gözdesi, Kazakistan faaliyetleri hakkında açıklama yaptı!

Halka arzın gözde şirketlerinden biri olan Oncosem Onkolojik Sistemler, Kazakistan faaliyetleri konusunda açıklamada bulundu.

Halka arzın gözdesi, Kazakistan faaliyetleri hakkında açıklama yaptı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oncosem Onkolojik Sistemler, son yılların en çok kazandıran halka arzlarından biri olarak dikket çekmişti. 

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Şirket, kemoterapi tedavisi gören kanser hastalarının ilaçlarını hazırlamak amacıyla ürettikleri yüksek teknolojiye sahip tam otomatik cihazların, teknik ekibi tarafından Kazakistan'da kurulumları tamamlanan sağlık merkezlerinde hizmet vermeye başladığını duyurdu.

17 Aralık 2023 tarihi itibariyle, Astana National Oncology Center, Actobe West Kazakhistan Medical Univercity ve Taraz Zhambly Regional Oncology Center olmak üzere üç farklı sağlık merkezinde bu cihazlar kullanılmaya başlandı.

Bu önemli adımın bir parçası olarak, Oncosem tarafından üretilen tek kullanımlık tıbbi ekipmanlar (sarf malzemeler), hastaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2.5 milyon TL değerinde ihracat gerçekleştirildi.

Şirket, 2024 yılında yeni sağlık merkezlerine yönelik kurulumlar ve genişleme planları kapsamında ihracatı artırarak önemli bir Pazar payı elde etmeyi hedefliyor. Oncosem Onkolojik Sistemler, bu gelişme ile kanser tedavisi süreçlerindeki teknolojik ilerlemelerle birlikte hasta bakımına daha etkili ve güvenli bir katkı sağlamayı amaçlıyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme