Bugün sadece 23 hisse senedi pozitif kapandı!

Borsa İstanbul'da kara gün yaşandı. Endeks sert düştü, birçok hisse taban fiyattan kapandı. Borsada bugün pozitif kapanan hisse sayısı ise sadece 23 oldu. Detaylar Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde!

Bugün sadece 23 hisse senedi pozitif kapandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da 25 Aralık 2023 tarihli seans, düşüşle başladı. Özellikle öğleden sonra derinleşen satışlar, birçok hissenin taban fiyattan kapatmasına sebep oldu. BIST100 endeksine dahil olan birçok hissenin taban fiyata oturması, endeksi baskılayan ana unsur olarak dikkat çekti. BIST100 endeksi, günü %3,87 düşüş yaparak 7.264 puandan kapattı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Endeksin sert düşüşünden birçok hisse senedi nasibini alırken bazı hisseler ise pozitif ayrışarak dikkat çekti. Ancak günü pozitif kapatan hisse senedi sayısı sadece 23 oldu.

Günün en çok yükselen hissesi, %9,29 yükseliş kaydeden Matriks Bilgi Dağıtım (MTRKS) hissesi oldu. MTRKS hisseleri, 25 Aralık tarihli seansı 52 TL’den kapattı.

Matriks’i %7,28 yükselişle Prizma Press Matbaacılık (PRZMA) hissesi takip etti. PRZMA hissesi ise günü 32,72 TL’den kapattı.

Günün en çok yükselen üçüncü hissesi ise Beşiktaş Futbol (BJKAS) oldu. BJKAS hissesi günü %6,73 yükselişle 46,96 TL’den kapattı.

25 Aralık tarihli borsa seansını pozitif kapatan 23 hisse senedi şu şekilde kayıtlara geçti:

Bugün sadece 23 hisse senedi pozitif kapandı!

Bugün sadece 23 hisse senedi pozitif kapandı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme