DCT Trading Dış Ticaret halka arz ne zaman?

DCT Trading Dış Ticaret A.Ş. de halka arz başvurusunda bulunan şirketlerden biri oldu. DCT Trading Dış Ticaret halka arz ne zaman?

DCT Trading Dış Ticaret halka arz ne zaman?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

DCT Trading Dış Ticaret A.Ş., halka arz başvurusunda bulundu. Şirket, 30.000.000 lot sermaye artırımı, 7.5000.000 lot ortak satışı olmak üzere toplam 37.500.000 lot halka arz edecek. Taslak izahnamede yer alan bilgilere, halka arzda bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Halka Arz Hisseler www.halkaarzhisseler.com'da yer alan verilere göre, şirketin borsadaki fiili dolaşımı ise, %28,85 olacak.

Halka arzda tahsisat oranları, hisse fiyatı, borsa kodu ve iskonto oranı gibi detaylar, Sermaye Piyasası Kuruluu onayının ardından netlik kazanacak. Şirketin halka arzında yetkili banka ve aracı kurumlar listesi de onaylı izahname ile belirlenmiş olacak.

DCT Trading Dış Ticaret A.Ş.'nin halka arzında fiyat istikrarı planlanlaması bulunuyor. Şirket, borsada işleme başlanmasının ardından 30 günlük bir fiyat istikrarı planlıyor. Öte yandan, 1 yıl sermaye artırımı ve pay satışı yapmama taahhütleri de DCT Trading Dış Ticaret'in halka arzında yer alan diğer bilgiler arasında.

FON KULLANIM YERLERİ

Çırçır Fabrikası, Depo ve Ekipmanları Yatırımı: %40

Çeşitli Şirketlerin Paylarının Satın Alınması ve/veya İştirak Edilmesi ve/veya Yeni Ortaklıklar Kurulması: %10

YAKA ve/veya BLUEFARM'ın Mevcut Meyve Üretim Kapasite ve Verimlilik Artışına Yönelik Yatırımlar ve GES Yatırımları: %10

Başta Pamuk veya Diğer Tarımsal Emtia ve Tarım Ürünlerindeki Ticaret Hacminin Güçlendirilmesi Amacıyla İşletme Sermayesi: %40

Bakmadan Geçme