Gülermak Ağır Sanayi halka arz ne zaman?

Sermaye Piyasası Kurulu'na bir şirketten daha halka arz başvurusu geldi. Gülermak Ağır Sanayi halka arzı merak konusu oldu. Gülermak halka arz ne zaman?

Gülermak Ağır Sanayi halka arz ne zaman?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş.

SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 12.750.000

Ortak Satışı: 4.250.000

Toplam Pay Adedi: 17.000.000

Hisse Fiyatı: *** TL

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %18,33

Halka Arz Büyüklüğü: *** TL

Dağıtım: Bireysele Eşit

Hisse Kodu: ***

İşlem Tarihi: ***

Katılım Endeksi: Netleşmedi

T1-T2 bakiye kullanılamaz.

***

FON KULLANIM YERLERİ:

Makine ve Ekipman Alımı: %45-50

KÖİ Projesi İşletme Sermayesi: %15-20

GES Projesi Finansmanı: %25-30

Finansman Maliyetinin Azaltılması: %5-10

***

TAHSİSAT ORANLARI:

Bireysel Yatırımcı: ***

Kurumsal Yatırımcı: ***

***

ÖNEMLİ DETAYLAR

30 gün fiyat istikrarı planlamaktadır.

Şirket 1 yıl sermaye artırımı ve pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl pay satışı yapmayacaktır.

***

ŞİRKET HAKKINDA

GÜLERMAK, kuruluşundan bu yana, mükemmel itibarı ve profesyonelliği ile tanınan, önde gelen uluslararası EPC yüklenicisi olmuştur. GÜLERMAK, kurulduğu 1958 yılından bu yana faaliyet göstermekte olup, dünya çapında anahtar teslimi sivil altyapı ve endüstriyel inşaat projeleri yürütmektedir.

Yıllar geçtikçe, müşterilerimiz ve iş arkadaşlarımız nezdinde güvenilirlik seviyemizi koruduk ve "zamanında teslimatı" gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz hedef olarak tuttuk. Değerli müşterilerimiz ve ortaklarımızla sıkı çalışma, tutarlılık, uzmanlık ve iyi ilişkiler, başarı hikayemizin arkasındaki itici güç olmuştur. GÜLERMAK, kuruluşundan bu yana müşterilerinin gereksinimlerine ve kendi iç politika ve prosedürlerine uygun olarak en yüksek etik standartlarla faaliyet göstermektedir. GÜLERMAK olarak Metrolar, Tüneller, Demiryolları, Hızlı Trenler, Tramvaylar Karayolları, Köprüler, Viyadükler ve Hidroelektrik Santralleri içeren geniş hizmet yelpazemiz müşterilerimizin tercihlerine özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel olarak şekillendirilmektedir.

GÜLERMAK'ın tam anahtar teslimi, EPC, Metro ve Raylı sistemlerdeki kusursuz tecrübesi, GÜLERMAK'ın 30'dan fazla EPC müteahhitinin başarıyla teslimi ile bu alandaki en deneyimli Türk EPC müteahhidi olarak itibarını kazandığı 1990'lı yılların sonlarına kadar uzanmaktadır. Polonya, İsveç, BAE, Hindistan ve Türkiye'deki prestijli EPC Metro, Tramvay, Demiryolu ve YHT projeleri. Referans noktası olarak tüm dünyada sadece son on yılda 300 kilometreden fazla tünel açma, 120 yer altı metro istasyonu ve 1300 kilometre demiryolu / YHT hattı ve 45'ten fazla TBM'nin işletmesi gerçekleştirildi.

GÜLERMAK, vizyoner yönetimi sayesinde sağlıklı likidite ve sürdürülebilir büyüme oranlarıyla finansal açıdan her zaman istikrarlı olmuştur. GÜLERMAK, 2,8 Milyar Dolar değerindeki dikkat çekici Dubai Metro Expo 2020 projesini başarıyla tamamladı.

GÜLERMAK'ın kalite prosedür ve süreçleri sürekli iyileştirme amacıyla düzenli olarak gözden geçirilmektedir. Sağlık, Güvenlik ve Çevre Yönetim Sistemi Politikasına ve Hedeflerine bağlılık, her zaman yönetim ekibimizin en önemli önceliği olmuştur ve işgücüne de yansıtılmıştır.

GÜLERMAK, teknik ve yönetimsel yetkinliğine yaptığı yatırımların yanı sıra katma değerli hizmetleriyle de uluslararası bir EPC yüklenicisi ve güvenilir bir iş ortağı olarak tanınmaktadır.

GÜLERMAK, 60 yıllık birinci sınıf hizmet geçmişi boyunca geliştirdiği kurum kültürüne bağlı kalarak, müşterileri ve iş ortaklarıyla birlikte refahı hedeflemektedir.

BANKA VE ARACI KURUMLAR

SPK onayının ardından güncellenecektir.

***

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme