Dün tabandan tavana giden hisse, bugün yine tavan!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketi, dün tavan bozup tabana kadar gitmişti. Aynı gün yeniden tavan fiyattan kapanış yapan hisse, bugün de tavan fiyattan işlem görüyor. Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız detaylar, haberimizde!

Dün tabandan tavana giden hisse, bugün yine tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sur Tatil Evleri GYO ve Mega Metal ile birlikte, 1 Aralık 2023 tarihinde halka arz onayı alan Kuzey Boru hisselerinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

14 Aralık Perşembe günü Borsa İstanbul'da işleme başlayan şirket, 14-15 Aralık tarihli seanslarda tavan fiyattan kapanış gerçekleştirmişti. Diğer iki halka arza göre lot sayısı daha az olan Kuzey Boru, toplam 24 milyon lotu halka arz etmesi ile biliniyor. 

18 Aralık Pazartesi günü sabah saatlerinde 55 milyon TL'nin üzerinde iş anlaşması da açıklayan KBORU, gün içerisinde tavan fiyatı bozmuştu. Daha sonra devre kesen KBORU hisseleri, günü yeniden tavan fiyattan kapatmıştı. 

Bugün de yükselişini sürdüren KBORU hisseleri, 19 Aralık tarihli seansta da tavan fiyattan işlem görüyor. KBORU hisselerinde saat 13.30 itibariyle tavan fiyattan 2 milyonun üzerinde lot alım emri bekliyor.

Dün tabandan tavana giden hisse, bugün yine tavan!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme