Kuzey Boru (KBORU) hisselerinde şaşırtan gelişme!

Son halka arzlardan biri olan Kuzey Boru, 14 Aralık Perşembe günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Şirketin hisselerinde, 3. seans günü olan 18 Aralık'ta şaşırtan gelişme yaşandı.

Kuzey Boru (KBORU) hisselerinde şaşırtan gelişme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan Sur Tatil Evleri GYO ve Mega Metal ile birlikte 1 Aralık 2023 tarihinde halka arz onayı alan Kuzey Boru (KBORU), 14 Aralık Perşembe günü ise Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlamıştı. Şirket, halka arzda toplam 24.000.000 lotu satışa sunmuştu. Kuzey Boru'nun halka arz fiyatı ise 36,20 TL şeklinde açıklanmıştı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

14 Aralık tarihinde borsada işlem görmeye başlayan KBORU hisseleri, 14-15 Aralık tarihli seansları tavan fiyattan kapattı. 18 Aralık Pazartesi tarihli seansa da tavan fiyattan başlayan KBORU hisseleri, en yüksek 48,18 TL'yi gördü. Sabah saatlerinde yeni iş anlaşması da açıklayan şirketin hisseleri, saat 11.51'de devre kesti.

ŞAŞIRTAN GELİŞME!

Sur Tatil Evleri GYO, halka arz fiyatının altına düşerken bugün tavan bozan bir diğer halka arz da Mega Metal olmuştu. Kuzey Boru'da da şaşırtan gelişme yaşandı. Olumsuz haber olmamasına karşın 55 milyon TL'nin üzerinde iş anlaşması da açıklayan şirketin hisseleri, %7'nin üzerinde değer kaybederek 40,60 TL'ye kadar geriledi ve devre kesti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Vaaaaha 18 Aralık 2023 13:02

Kazaniyosa babami kazaniyo sanki cokta umrumdaydı batsın beni vatandaş olarak düsünse bende onu düsünürdüm alayı batsin isterse napalım patronların başı saolsun.Belki halka arz olmadan daha degerli sirketti ama çogü dipte arzdqn dahi geriye göcüs var.

Bakmadan Geçme