Düşen 2 halka arzda ibre tersine döndü!

Son halka arz şirketlerin hisselerinde düşüşler sürerken, halka arz fiyatının altına gerileyen 2 şirketin hisselerinde, ibre tersine döndü!

Düşen 2 halka arzda ibre tersine döndü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan yeni halka arzlardan birçoğunda düşüşler görülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün sizler için halka arz fiyatının altına kadar düşen 7 hisseyi paylaşmıştık. O şirketlerden ikisinde, 21 Aralık sabah saatlerinde düşüş devam ederken öğleden sonra ibre tersine döndü.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

BEGYO VE SURGY YÜKSELİŞE GEÇTİ

Batı Ege GYO (BEGYO) ve Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) hisseleri de halka arz fiyatının altına düşen hisseler arasına girmişti. 8 Aralık tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlayan BEGYO 3 TL'den halka arz edilmişti. BEGYO payları en yüksek 4,38 TL'yi görmesinin ardından düşüşe geçmiş ve halka arz fiyatının da altına gerilemişti.

21 Aralık 2023 tarihli seansta da en düşük 2,73 TL'yi gören BEGYO daha sonra ibreyi yukarı kırdı. BEGYO payları saat 13.15 itibariyle yaklaşık %2 yükseliş göstererek 2,76 TL'ye yükseldi. BEGYO 20 Aralık tarihli seansı, 2,71 TL'den kapatmıştı.

Sur Tatil Evleri GYO hisseleri ise 14 Aralık tarihinde Borsa İstranbul'da işlem görmeye başlamıştı. SURGY halka arz fiyatı 49,18 TL olarak açıklanmış ve borsada işleme başlamasının ardından en yüksek 58 TL'yi görmüştü.

Daha sonra düşüşe geçen SURGY de halka arz fiyatının altına kadar gerilemişti. 20 Aralık tarihli seansı 35,68 TL'den kapatan SURGY hisselerinde 21 Aralık tarihli seans olumlu seyre döndü. Saat 13.15 itibariyle %2'nin üzerinde yükseliş gösteren SURGY payları da 36,50 TL'ye yükseldi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme