Enerji hissesine yüzde 68 yükseliş hedefi!

Türkiye'nin önde gelen yatırım kuruluşlarından Yatırım Finansman'ın model portföyü belli oldu. Portföyde yer alan enerji şirketlerinden Aydem Yenilenebilir Enerji (AYDEM) hissesinde yüzde 68 oranında yükseliş potansiyeli dikkat çekti.

Enerji hissesine yüzde 68 yükseliş hedefi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de faaliyet gösteren çeşitli banka ve aracı kurumlardan hisse senedi portföyleri gelmeye devam ediyor. Yatırım Finansman'ın portföyünde de birçok hisse senedi yer alıyor. Ancak en yüksek getiri potansiyeline sahip olan Aydem Yenilenebilir Enerji (AYDEM), %68 yükseliş potansiyeli ile dikkat çekiyor. Yatırım Finansman'ın portföyünde potansiyel yükseliş lideri olan Aydem Enerji hakkında detaylar haberimizde!

YATIRIM FİNANSMAN'DAN AYDEM'E %68 GETİRİ POTANSİYELİ HEDEFİ!

Yatırım Finansman, Aydem Yenilenebilir Enerji'yi model portföyüne 20 Mart 2024 tarihinde ekledi. AYDEM, model portföye eklendikten sonra 16 Nisan seans kapanış fiyatına göre yaklaşık %16'lık düşüş gösterdi. Buna rağmen AYDEM hissesi, Yatırım Finansman'ın model portföyünde 17 Nisan raporunda da yer aldı. Hissede %68'lik potansiyel yükseliş hedefine dikkat çekilirken hedef fiyat ise 45 TL olarak belirtildi.

HİSSE YÜKSELİŞTE!

Aydem Yenilenebilir Enerji'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 16 Nisan tarihli seansı 26,78 TL'den kapattı. 17 Nisan tarihinde yükseliş gösteren hisse, saat 12.50 itibariyle yaklaşık %3 primlenerek 27,50 TL'nin üzerine çıktı.

Eenrji hissesine yüzde 68 yükseliş hedefi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme